Loading the content...
Navigation
Account
Kosár 0 termékek Ft

No products in the cart.

SLH Fontos Pillanatok kártya KisTojás címkerongyi

‹Visszatérés az előző oldalra
Leírás

Leírás

KisTojás címkerongyi: Monokróm címkerongyi fakarikával -dizájner,prémium minőségű Öko text pamut textilből. Alváshoz, fogzás idején nagyon hasznos a babáknak! A kis címkékkel játszani tud, felfedezi a színeket, a natúr bükkfa karika rágcsálása enyhíti a fogzási fájdalmakat. 100% pamutvászonból készült, 3 rétegben, amely nagyon jól felszívja a kicsi nyálát, miközben rágcsálja a rongyit! A hátoldal készülhet pöttyös, csíkos,csillagos pamut anyagokból.

Sweet little Home Fontos Pillanatok kártya: Választhatsz 2 féle kismama, 5 féle baba és a kölyök kártyaszettek közül! (26, 31 és 41 db-os kártya csomagok) A megjegyzés rovatban tüntesd fel, melyik kártya szettet szeretnéd!

Our offers

New! Quick View

Kismama kártyák – monokróm

Nincs annál érdekesebb változás egy nő életében, mint az a 9 hónap, amíg a gyermekét várja. Nem csoda hát, ha minden apró rezdülésre figyelünk és legszívesebben örökre megőriznénk ennek a néhány hónapnak az emlékeit. Ehhez nyújt segítséget kismamás kártya csomagunk, a kártyák mindig kéznél vannak, és felírhatod rájuk a pontos dátumot is. Így fotókkal is dokumentálhatod a hetek múlását, azt, hogy mikor rúgott először a baba, mikor láttátok először ultrahangon, hogyan festettél azon a napon, mikor a kórházba indultatok. A 30 db-os kártyacsomaghoz egy bónusz kártyát is csomagoltunk, gondolva azokra a kismamákra, akik ikreket várnak. Vásárold meg a babás és kismamás csomagot együtt, kedvezményesen! Ajándéknak is egyedi, kedves ötlet!
3.490 Ft Kosárba rakom

Kapcsolódó Termékek

Back to top