Loading the content...
Navigation
Account
Kosár 0 termékek Ft

No products in the cart.

További információk

További információk

Kártya pataméterei

lyukasztott, 300gr-os papír lézernyomtatva

Szalag paraméterei

Szatén szalag 3cm széles, 260 cm hosszú, többféle színben

Átvétel

Személyesen a XIII. kerületben, Postai úton levélként

Vélemények (0)

Vélemények

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ne kukucskálj”

Kapcsolódó Termékek

New! Quick View

Pocakmérőszalag

...
New! Quick View

Ne bontsd ki!

Ne bontsd ki feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzióban (Do not open until...) is kérhető! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Különleges küldemény

Különleges küldemény feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Kishugi/kisöcsi érkezik

Kishugi/kisöcsi érkezik feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. öcsi érkezik, hugica úton stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

A baba ajándék

Ajándékos kártyák, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Háromféle felirat közül választhatsz: A legszebb ajándék, A legszebb karácsonyi ajándék, Isten ajándéka. Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat típusát és színét. A felirat tetszőlegesen változtatható. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Kibontva

Kibontva feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. A "Ne bontsd ki" szalagunk párja, tökeletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzóban is kérhető (Opened felirattal) Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Kistesó

Kistesó feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. kistestvér, öcsike, hugi stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Back to top