A tartalom betöltése...
 
Account

Hógömb saját fotóval

‹Visszatérés az előző oldalra

Kapcsolódó Termékek

Megnéz

Díszpárna huzat

Ha ütős és garantáltan egyedi kiegészítőt keresel a lakásodba, vagy ajándékba, megtaláltad! Az egy oldalon nyomtatható párna hátulja egyszínű. Ha párnával szeretné:+600 ft
4.590 Ft5.190 Ft Opciók választása
Megnéz

Kötény

Kötény felsőrésszel, fehér  színű poliészter anyagból. Bámulatos, egyedi ajándék nem csak konyhatündéreknek.
2.890 Ft Nézet
Megnéz

Flitteres párnahuzat

Zseniális ajándék a flitteres fényképes diszpárna. Csak simits és megjelenik egy fénykép.
5.490 Ft6.090 Ft Opciók választása
Egyedi Fényképes Kutya Póráz Megnéz

Fényképes kutyapóráz

Ha a legjobb ajándékot keresed egy gazdinak, mindenképpen olyan meglepetésben kell gondolkodni, melyen megjelenik a kedvenc négylábúja. Ez a fényképes póráz éppen ilyen, mindkét oldalára kerülhet 1-1 kép a Blökiről, esetleg valamilyen szöveg! A póráz hossza 5 méter, állítható és visszahúzható és biztosan senki másnak nem lesz ugyanilyen, hiszen ez a fotótól egyedi és személyes! A pórázt csak kistestű kutyák gazdáinak ajánljuk.
5.790 Ft Nézet
Egyedi fényképes egy fényképes kulcstartó Megnéz

Egyedi fényképes egy fényképes kulcstartó

Ne bajlódj fényképes kulcstartó keresésével, nyomtatással, mikor nálunk készen megkapod! Már csak azt döntsd el, hogy egy- vagy kétoldalas verziót szeretnél, azaz egy vagy két kép kerüljön bele és mi már készítjük is! A saját kulcsodra is válassz egyet és persze ajándékba is adhatod – bármilyen alkalomra!
1.190 Ft Nézet
Egyedi fényképes szív kulcstartó Megnéz

Egyedi fényképes szív kulcstartó

Egyedi fényképes szív kulcstartó. "Szívedben hordozhatod"szeretteidet átvitt és szó szerinti értelemben is, ha a szív alakú, fényképes kulcstartónkat választod! Valentin-napra vagy más alkalomból is kedves meglepetés a családtagok számára, különösen a nagymamák tudnak lelkesedni egy ilyen ajándékért, büszkén mutogatják majd mindenkinek a kisunoka fotóját!
1.590 Ft Nézet
Egyedi szív alakú hütőmágnes Megnéz

Egyedi szív alakú hütőmágnes

Házassági évforduló, Valentin-nap, névnap – ezekre az alkalmakra is ajánljuk kedves apró meglepetésként, csak egy kis gesztusként a fényképes hűtőmágnesünket. Kör, szív és négyzet formák közül választhatsz és az otthoni hűtőről se feledkezz meg, mert ezek a személyes mágnesek jobban mutatnak majd mint azok, amiket eddig pakoltál a hűtőre!
1.390 Ft Nézet
Egyedi két fényképes kulcstartó Megnéz

Egyedi két fényképes kulcstartó

Egyedi két fényképes kulcstartó. Ne bajlódj fényképes kulcstartó keresésével, nyomtatással, mikor nálunk készen megkapod! Már csak azt döntsd el, hogy egy- vagy kétoldalas verziót szeretnél, azaz egy vagy két kép kerüljön bele és mi már készítjük is! A saját kulcsodra is válassz egyet és persze ajándékba is adhatod – bármilyen alkalomra!
1.490 Ft Nézet
Egyedi focis bögre Megnéz

Egyedi focis bögre

Kicsi és nagy focirajongóknak egyaránt telitalálat lesz eza focis bögre! Nemcsak a rajta lévő laszti miatt, hanem azért is, mert a saját fotóddal nyomjuk meg, így tényleg igazán egyedi lesz! Anya pedig majd nem győzi mosogatni, mert a kakaót, teát, kávét minden nap ebből akarják inni a fiúk…
3.490 Ft Nézet
Egyedi fényképes mini kulcstartó Megnéz

Egyedi fényképes mini kulcstartó

Ez a fényképes kulcstartó apró, ám annál személyesebb meglepetés lehet a családtagjaid, barátaid számára! Bármilyen kicsi is az a kulcscsomó, amire felkerül majd, ez a mini kulcstartó nem lesz tolakodó méretű rajta, így olyan családtagnak is remek meglepetés, aki nem szereti a hivalkodó dolgokat! Egy fotó/saját szöveg kerülhet rá, már csak azt kell kitalálnod, mi legyen az!
990 Ft Nézet
Back to top