A tartalom betöltése...
 
Account

Flitteres párnahuzat

‹Visszatérés az előző oldalra
További információk

További információk

Mérete

40 cm X 40 cm

Szinek

Pink, Világoskék, Piros, Fekete

Kapcsolódó Termékek

Egyedi focis bögre Megnéz

Egyedi focis bögre

Kicsi és nagy focirajongóknak egyaránt telitalálat lesz eza focis bögre! Nemcsak a rajta lévő laszti miatt, hanem azért is, mert a saját fotóddal nyomjuk meg, így tényleg igazán egyedi lesz! Anya pedig majd nem győzi mosogatni, mert a kakaót, teát, kávét minden nap ebből akarják inni a fiúk…
3.490 Ft Nézet
Egyedi fényképes diszpárna huzat matt Megnéz

Egyedi fényképes diszpárna huzat matt

Egyedi fényképes diszpárna huzat. Mindig ott lehet a család a nagymama, keresztanyu kanapéján, méghozzá egy szép díszpárna formájában, melyre egy kedves családi fotó kerül!A díszpárnahuzat 100% poliészter matt felülettel, 40x40 cm-es és biztosan minden lakásban jól mutat majd! Válassz egy jó minőségű fotót és bízd ránk az emlékkészítést!
3.690 Ft4.290 Ft Opciók választása
Egyedi fényképes mini kulcstartó Megnéz

Egyedi fényképes mini kulcstartó

Ez a fényképes kulcstartó apró, ám annál személyesebb meglepetés lehet a családtagjaid, barátaid számára! Bármilyen kicsi is az a kulcscsomó, amire felkerül majd, ez a mini kulcstartó nem lesz tolakodó méretű rajta, így olyan családtagnak is remek meglepetés, aki nem szereti a hivalkodó dolgokat! Egy fotó/saját szöveg kerülhet rá, már csak azt kell kitalálnod, mi legyen az!
990 Ft Nézet
Megnéz

Hógömb saját fotóval

Ajándékozz hógömböt Mikulásra, karácsonyra saját fotókkal! Lehet benne fénykép a gyermekről, a kiskedvencről, de akár egy havas tájról is, amit te fotóztál, vagy a kedvenc városodról, teljesen rád bízzuk! A gömb két oldalán különböző fotók is lehetnek, ez felárral nem jár! A hógömbben hópelyhek úsznak, téli dekorációnak is tökéletes! A gömb mérete 62x66 mm, anyag műanyag.
2.990 Ft Nézet
Egyedi két fényképes kulcstartó Megnéz

Egyedi két fényképes kulcstartó

Egyedi két fényképes kulcstartó. Ne bajlódj fényképes kulcstartó keresésével, nyomtatással, mikor nálunk készen megkapod! Már csak azt döntsd el, hogy egy- vagy kétoldalas verziót szeretnél, azaz egy vagy két kép kerüljön bele és mi már készítjük is! A saját kulcsodra is válassz egyet és persze ajándékba is adhatod – bármilyen alkalomra!
1.490 Ft Nézet
Megnéz

Díszpárna huzat

Ha ütős és garantáltan egyedi kiegészítőt keresel a lakásodba, vagy ajándékba, megtaláltad! Az egy oldalon nyomtatható párna hátulja egyszínű. Ha párnával szeretné:+600 ft
4.590 Ft5.190 Ft Opciók választása
Egyedi Fényképes Kutya Póráz Megnéz

Fényképes kutyapóráz

Ha a legjobb ajándékot keresed egy gazdinak, mindenképpen olyan meglepetésben kell gondolkodni, melyen megjelenik a kedvenc négylábúja. Ez a fényképes póráz éppen ilyen, mindkét oldalára kerülhet 1-1 kép a Blökiről, esetleg valamilyen szöveg! A póráz hossza 5 méter, állítható és visszahúzható és biztosan senki másnak nem lesz ugyanilyen, hiszen ez a fotótól egyedi és személyes! A pórázt csak kistestű kutyák gazdáinak ajánljuk.
5.790 Ft Nézet
Megnéz

Kötény

Kötény felsőrésszel, fehér  színű poliészter anyagból. Bámulatos, egyedi ajándék nem csak konyhatündéreknek.
2.890 Ft Nézet
Fényképes prémium puzzle Megnéz

Fényképes prémium puzzle

Fényképes prémium puzzle. Te is ismered azt a jó érzést, mikor a helyére áll minden darab a kirakóban? Szó szerint és átvitt értelemben is tudjuk milyen remek ez! Képzeld el, hogy egy olyan puzzle-t raksz ki, melyen a családod van, vagy Te a pároddal, a gyerekek, a kutyusod – ugye milyen jó lenne? Ajándékba is adhatod ezt a személyes, egyedi, vastag anyagú kirakót, melynek mérete 17x17 cm és sokféle alkalomra lehet meglepetés a szeretteidnek!
2.390 Ft Nézet
Egyedi fényképes egy fényképes kulcstartó Megnéz

Egyedi fényképes egy fényképes kulcstartó

Ne bajlódj fényképes kulcstartó keresésével, nyomtatással, mikor nálunk készen megkapod! Már csak azt döntsd el, hogy egy- vagy kétoldalas verziót szeretnél, azaz egy vagy két kép kerüljön bele és mi már készítjük is! A saját kulcsodra is válassz egyet és persze ajándékba is adhatod – bármilyen alkalomra!
1.190 Ft Nézet
Back to top