A tartalom betöltése...
 
Account

Díszpárna huzat

‹Visszatérés az előző oldalra
További információk

További információk

Nyomtatható felület

17cm x 16,5cm

Mérete

38cm x 38cm

Kapcsolódó Termékek

Egyedi fényképes szív kulcstartó Megnéz

Egyedi fényképes szív kulcstartó

Egyedi fényképes szív kulcstartó. "Szívedben hordozhatod"szeretteidet átvitt és szó szerinti értelemben is, ha a szív alakú, fényképes kulcstartónkat választod! Valentin-napra vagy más alkalomból is kedves meglepetés a családtagok számára, különösen a nagymamák tudnak lelkesedni egy ilyen ajándékért, büszkén mutogatják majd mindenkinek a kisunoka fotóját!
1.590 Ft Nézet
Egyedi két fényképes kulcstartó Megnéz

Egyedi két fényképes kulcstartó

Egyedi két fényképes kulcstartó. Ne bajlódj fényképes kulcstartó keresésével, nyomtatással, mikor nálunk készen megkapod! Már csak azt döntsd el, hogy egy- vagy kétoldalas verziót szeretnél, azaz egy vagy két kép kerüljön bele és mi már készítjük is! A saját kulcsodra is válassz egyet és persze ajándékba is adhatod – bármilyen alkalomra!
1.490 Ft Nézet
Megnéz

Kötény

Kötény felsőrésszel, fehér  színű poliészter anyagból. Bámulatos, egyedi ajándék nem csak konyhatündéreknek.
2.890 Ft Nézet
Fényképes prémium puzzle Megnéz

Fényképes prémium puzzle

Fényképes prémium puzzle. Te is ismered azt a jó érzést, mikor a helyére áll minden darab a kirakóban? Szó szerint és átvitt értelemben is tudjuk milyen remek ez! Képzeld el, hogy egy olyan puzzle-t raksz ki, melyen a családod van, vagy Te a pároddal, a gyerekek, a kutyusod – ugye milyen jó lenne? Ajándékba is adhatod ezt a személyes, egyedi, vastag anyagú kirakót, melynek mérete 17x17 cm és sokféle alkalomra lehet meglepetés a szeretteidnek!
2.390 Ft Nézet
Egyedi szív alakú hütőmágnes Megnéz

Egyedi szív alakú hütőmágnes

Házassági évforduló, Valentin-nap, névnap – ezekre az alkalmakra is ajánljuk kedves apró meglepetésként, csak egy kis gesztusként a fényképes hűtőmágnesünket. Kör, szív és négyzet formák közül választhatsz és az otthoni hűtőről se feledkezz meg, mert ezek a személyes mágnesek jobban mutatnak majd mint azok, amiket eddig pakoltál a hűtőre!
1.390 Ft Nézet
Egyedi fényképes diszpárna huzat matt Megnéz

Egyedi fényképes diszpárna huzat matt

Egyedi fényképes diszpárna huzat. Mindig ott lehet a család a nagymama, keresztanyu kanapéján, méghozzá egy szép díszpárna formájában, melyre egy kedves családi fotó kerül!A díszpárnahuzat 100% poliészter matt felülettel, 40x40 cm-es és biztosan minden lakásban jól mutat majd! Válassz egy jó minőségű fotót és bízd ránk az emlékkészítést!
3.690 Ft4.290 Ft Opciók választása
Egyedi focis bögre Megnéz

Egyedi focis bögre

Kicsi és nagy focirajongóknak egyaránt telitalálat lesz eza focis bögre! Nemcsak a rajta lévő laszti miatt, hanem azért is, mert a saját fotóddal nyomjuk meg, így tényleg igazán egyedi lesz! Anya pedig majd nem győzi mosogatni, mert a kakaót, teát, kávét minden nap ebből akarják inni a fiúk…
3.490 Ft Nézet
Megnéz

Flitteres párnahuzat

Zseniális ajándék a flitteres fényképes diszpárna. Csak simits és megjelenik egy fénykép.
5.490 Ft6.090 Ft Opciók választása
Megnéz

Hógömb saját fotóval

Ajándékozz hógömböt Mikulásra, karácsonyra saját fotókkal! Lehet benne fénykép a gyermekről, a kiskedvencről, de akár egy havas tájról is, amit te fotóztál, vagy a kedvenc városodról, teljesen rád bízzuk! A gömb két oldalán különböző fotók is lehetnek, ez felárral nem jár! A hógömbben hópelyhek úsznak, téli dekorációnak is tökéletes! A gömb mérete 62x66 mm, anyag műanyag.
2.990 Ft Nézet
Egyedi Fényképes Kutya Póráz Megnéz

Fényképes kutyapóráz

Ha a legjobb ajándékot keresed egy gazdinak, mindenképpen olyan meglepetésben kell gondolkodni, melyen megjelenik a kedvenc négylábúja. Ez a fényképes póráz éppen ilyen, mindkét oldalára kerülhet 1-1 kép a Blökiről, esetleg valamilyen szöveg! A póráz hossza 5 méter, állítható és visszahúzható és biztosan senki másnak nem lesz ugyanilyen, hiszen ez a fotótól egyedi és személyes! A pórázt csak kistestű kutyák gazdáinak ajánljuk.
5.790 Ft Nézet
Back to top