Loading the content...
Navigation
Account
Kosár 0 termékek Ft

No products in the cart.

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet.

Be the first to review “3D színező”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kapcsolódó Termékek

Mágikus jegyzetfüzet

12 lapos, spirálozott jegyzetfüzet, fa pálcával, írás hatására varázsolódnak elő a színek, minden kis varázsló és boszorkány álma! Méretei: 95x149x11 mm. A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
750 Ft Tovább

Fogkefe szett

A fogorvosok szerint a 3 perces, helyesen végzett fogmosás elég alapos ahhoz, hogy a fogainkat épen tartsuk, ez a pár perc egy gyereknek azonban az örökkévalóság lehet... Gyorsabban telik az idő egy vidám fogkefével és a homokóra figyelésével! Cipzáras műanyag tartó jár a szetthez, így utazáshoz is tökéletes! 4 féle színben: sárga, kék, zöld, piros, megrendelésnél tüntesd fel, melyik színt szeretnéd! A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
950 Ft Tovább

Kroki

A fogorvosok szerint a 3 perces, helyesen végzett fogmosás elég alapos ahhoz, hogy a fogainkat épen tartsuk, ez a pár perc egy gyereknek azonban az örökkévalóság lehet... Gyorsabban telik az idő a homokóra figyelésével, amikor pedig nincs használatban a kefe, Kroki, a krokodil vigyáz rá! Anyaga: fa. A termék fogkefét nem tartalmaz. A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
1.300 Ft Tovább

Színezhető hűtőmágnes

Ugye nálatok is tele a hűtő a gyerekek rajzaival? Mi lenne, ha a hűtőmágnest is ők színezhetnék ki? Választhatod madaras vagy elefántos kivitelben! Méretei: 148x133 mm, 3 db színes filctollal. Megrendelésnél tüntesd fel, melyik állatot szeretnéd! A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
600 Ft Tovább

Színezhető hátizsák

Kiránduláson, túrán vagy a játszótéren is jó szolgálatot tesz, ha a gyerkőcnek saját hátizsákja van, hát még, ha Ő maga színezheti ki! Anyaga: non-woven, méretei: 250x300 mm, 5 db színes filctollal. A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
1.300 Ft Tovább

Állatos hátizsák

Nincs is praktikusabb egy összehajtható hátizsáknál, így Anya táskájában is elfér, és bármikor elővehető, ha szükség van rá! Négy féle vidám állat feje mosolyog a hátizsákon: kacsa, zsiráf, hal, zebra. Anyaga: 190T poliészter, méretei: 325x263 mm, karabínerrel. Megrendelésnél tüntesd fel, melyik állatot szeretnéd! A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
1.450 Ft Tovább

Fotó-fa

A gyerekszoba vagy a lakás bármelyik helyiségének dísze lehet ez madaras-virágos klipszes fénykép tartó, ajándéknak is kiváló. Anyaga: fa, méretei: 182x80x43 mm, 5 db klipsszel. A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
1.600 Ft Tovább

Színezhető kötény

Igazi kis kuktáknak való kötény, amit még különlegesebbé tesz az, hogy ők maguk színezhetik ki! Anyaga: non-woven, méretei: 430x430 mm, 5 db színes filctollal. A fizetéstől számított 5. munkanapon személyesen átvehető/feladjuk a csomagot!
1.550 Ft Tovább
Back to top