Loading the content...
Navigation
Account
Kosár 0 termékek Ft

No products in the cart.

Leírás

Leírás

Szeretnéd emlékként megőrizni azt,ahogyan a tested a 9 hónapon át alakult? Mérd a pocakodat a hagyományos mérőszalag helyett ezzel az egyedi pocakmérőszalaggal! A szalagon rögzítheted a baba neve mellett minden fontos “állomást” – mikor rúgott először, mikor csuklott először, az ultrahangos vizsgálatokat (dátum, súly stb.), amikor kiderült a neme stb. Így a mérőszalag nem csupán a centimétereket mutatja, de időrendi sorrendet is feljegyezhetsz vele és örök emlék marad. Válassz a fiús, lányos vagy uniszex szalagok közül! Babaváró ajándéknak is egyedi és kedves ötlet.

További információk

További információk

Típus

1. Szíves, 2. Monokróm, 3. Háromszögek, 4. Indék, 5. Édes álom, 6. Pink szívek, 7. Kék csillagok

Alapanyag

140gr -os mázolt papír

Mérete

158cm hosszú, 5cm magas

Kapcsolódó Termékek

New! Quick View

Kibontva

Kibontva feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. A "Ne bontsd ki" szalagunk párja, tökeletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzóban is kérhető (Opened felirattal) Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Ne kukucskálj

Ne kukucskálj feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

A baba ajándék

Ajándékos kártyák, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Háromféle felirat közül választhatsz: A legszebb ajándék, A legszebb karácsonyi ajándék, Isten ajándéka. Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat típusát és színét. A felirat tetszőlegesen változtatható. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Kistesó

Kistesó feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. kistestvér, öcsike, hugi stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Különleges küldemény

Különleges küldemény feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Kishugi/kisöcsi érkezik

Kishugi/kisöcsi érkezik feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. öcsi érkezik, hugica úton stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Ne bontsd ki!

Ne bontsd ki feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzióban (Do not open until...) is kérhető! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Back to top