Betöltés... kérjük várjon türelemmel!
Menü

No products in the cart.

Különleges küldemény

Vissza az előző oldalra
További információk

További információk

Kártya pataméterei

lyukasztott, 300gr-os papír lézernyomtatva

Szalag paraméterei

Szatén szalag 3cm széles, 260 cm hosszú, többféle színben

Átvétel

Személyesen a XIII. kerületben, Postai úton levélként

Vélemények (0)

Reviews

Eddig még senki nem írt vélyeményt a termékről, légy Te az első!

Légy Te az első, aki véleményt ír! “Különleges küldemény”

Returns & Delivery

Returns and Exchanges

There are a few important things to keep in mind when returning a product you purchased.You can return unwanted items by post within 7 working days of receipt of your goods.

  • You have 14 calendar days to return an item from the date you received it. 
  • Only items that have been purchased directly from Us.
  • Please ensure that the item you are returning is repackaged with all elements.

Ship your item back to Us

Firstly Print and return this Returns Form to:

30 South Park Avenue, San Francisco, CA 94108, USA
Please remember to ensure that the item you are returning is repackaged with all elements.


For more information, view our full Returns and Exchanges information.

hasonló termékek

Új! Megnézem

Kishugi/kisöcsi érkezik

Kishugi/kisöcsi érkezik feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. öcsi érkezik, hugica úton stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Új! Megnézem

A baba ajándék

Ajándékos kártyák, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Háromféle felirat közül választhatsz: A legszebb ajándék, A legszebb karácsonyi ajándék, Isten ajándéka. Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat típusát és színét. A felirat tetszőlegesen változtatható. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Új! Megnézem

Kibontva

Kibontva feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. A "Ne bontsd ki" szalagunk párja, tökeletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzóban is kérhető (Opened felirattal) Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Új! Megnézem

Kistesó

Kistesó feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. kistestvér, öcsike, hugi stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Új! Megnézem

Pocakmérőszalag

Szeretnéd emlékként megőrizni azt,ahogyan a tested a 9 hónapon át alakult? Mérd a pocakodat a hagyományos mérőszalag helyett ezzel az egyedi pocakmérőszalaggal! A szalagon rögzítheted a baba neve mellett minden fontos “állomást” – mikor rúgott először, mikor...
Új! Megnézem

Ne kukucskálj

Ne kukucskálj feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Új! Megnézem

Ne bontsd ki!

Ne bontsd ki feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzióban (Do not open until...) is kérhető! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Back to top