Loading the content...
Navigation
Account
Kosár 0 termékek Ft

No products in the cart.

További információk

További információk

Kártya pataméterei

lyukasztott, 300gr-os papír lézernyomtatva

Szalag paraméterei

Szatén szalag 3cm széles, 260 cm hosszú, többféle színben

Átvétel

Személyesen a XIII. kerületben, Postai úton levélként

Vélemények (0)

Értékelések

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kistesó”

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kapcsolódó Termékek

New! Quick View

Ne bontsd ki!

Ne bontsd ki feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzióban (Do not open until...) is kérhető! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Különleges küldemény

Különleges küldemény feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Ne kukucskálj

Ne kukucskálj feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Pocakmérőszalag

...
New! Quick View

Kibontva

Kibontva feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. A "Ne bontsd ki" szalagunk párja, tökeletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Angol verzóban is kérhető (Opened felirattal) Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

A baba ajándék

Ajándékos kártyák, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás újszülött fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Háromféle felirat közül választhatsz: A legszebb ajándék, A legszebb karácsonyi ajándék, Isten ajándéka. Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat típusát és színét. A felirat tetszőlegesen változtatható. Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
New! Quick View

Kishugi/kisöcsi érkezik

Kishugi/kisöcsi érkezik feliratú kártya, 3 cm-es széles selyemszalaggal. Tökéletes választás pocakos fotózásra vagy otthoni fotózkodáshoz is! Rendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a szalag színét, a felirat színét és a pontos dátumot. A felirat is változhat akár (pl. öcsi érkezik, hugica úton stb.)! Választható szalag színek: fehér, kék, rózsaszín, zöld, sárga, arany, narancssárga, ciklámen stb.
990 Ft1.450 Ft Opciók választása
Back to top